Scoor met internet marketing

contact
de vergaderie

Internet marketing

Internet marketing bestaat uit al je online marketing activiteiten. Een website is meer dan een online brochure. Met het optimaal inzetten van al je online marketing tools word je een autoriteit op je vakgebied, creëer je fans en dat leidt uiteindelijk tot omzet.  Met het hebben van een website ben je er niet. Door kennis te delen via blogs en vlogs gaat men je zien als de expert op je vakgebied en levert je hogere seo ranking op. Seo ranking is je plaats in de zoekwoordenresultaten van Google. Zo ook berichten plaatsen en reacties uitlokken op social media zoals Facebook, LinkedIn en Twitter. Dat vraagt wel inspanning, tijd en expertise. Je doet het niet even erbij.

de vergaderie

Google ranking

Om een hoge ranking te krijgen in Google is een doordachte internet marketingstrategie nodig. Het begint met een goed webdesign. Dat is meer dan een digitaal uithangbord dat er gelikt uitziet op je scherm. Goolge stelt eisen aan de hosting en het design van je website: het moet aan bepaalde richtlijnen doen. Een veilige website, schaalbaarheid en het gebruik van headings bijvoorbeeld. Daarnaast speelt bij het schrijven van teksten zoekmachine optimalisatie een grote rol. Anders genoemd seo optimalisatie. Dat gaat verder dan het gebruik van bepaalde zoekwoorden. Een website moet geschreven zijn in een bepaalde context. Tot slot zijn de activiteiten op social media en de interactiegraad belangrijk.

Online expert

Er komt dus heel wat kijken bij internet marketing en vraagt om expertise op de afzonderlijke vakgebieden: communicatieadvies, webdesign, zoekwoordenanalyse, seo copywriting, copywriting en social media. Qordaat Communicatie maakt de koppeling tussen online en offline communicatie. Wij werken hiervoor met gespecialiseerde partners om het beste resultaat te bereiken. Ben je benieuwd of jouw website seo technisch goed in gebouwd is? Check dan www.seositecheckup. Is je score lager dan 70% neem dan contact op. Ook voor webdesign, het schrijven van webteksten, bloggen of e-mailmarketing bel je ons. 

null

Advies

Jouw doel bereiken dat is de basis van ons communicatieadvies. Gedegen, pragmatisch en tot he point. Met het onderscheidend vermogen als uitgangspunt. Effectief communiceren in jouw stijl met resultaat.

lees meer

null

Teksten

De essentie verwoord. Krachtige teksten die jouw bedrijf optimaal neerzetten. Websites, brochures of andere communicatie-uitingen. Redigeren van bestaande tekst.

lees meer

null

Online

Met de inzet van de juiste online marketing tools bereik je een hoge ranking in Google. We werken met top webdesigners, seo experts, seo copywriters en social media experts zodat je online als beste scoort.

lees meer

         

Houd mij Up-To-Date!


“We hadden nooit verwacht dat het zo’n groot verschil zou zijn. Een ding weet ik vanaf nu zeker: Wij gaan nooit meer zelf schrijven.”

Amie De Kleermaeker-Peeze

De Kleermaeker Schildersbedrijf

“Samenwerken met Xandra aan een campagne bekent een creatieve sparringpartner, goede teksten, een strakke planning en deadlines die gehaald worden. En bovenal veel plezier.”

Michel Pleiter

Eigenaar Nextdoor Design

Houd mij Up-To-Date!